2016 metų rudens Būsto mugėje – nemokamos interjero dizainerių konsultacijos

Būsto mugės metu spalio 8 d. (šeštadienį) Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO  Laisvės pr. 5  iš anksto užsiregistravusius dalyvius konsultuos interjero dizaineriai. Kviečiame mugės metu pasinaudoti galimybe  ir išklausyti profesionalų patarimus kaip įsirengti savo svajonių namus.

Registruokitės nemokamoms individualioms interjero dizainerių konsultacijoms skambindami tel. 8 5 262 0350.

Interjero dizainerių konsultacijas dovanoja unideco_negatyvas_su_paaiskinimu, kuruoja centrasinterjeras-lt

 

Su jumis susitiks, konsultuos ir patarimais dalinsis


monika-noreikiene-ea64d136

Monika Noreikienė

Interjero dizainas bei dekoravimas man yra spalvų, raštų bei formų harmonija, vyraujanti, pirmiausiai, mane supančioje aplinkoje. Kiekvienas kūrėjas, pirmiausiai pats kaip asmenybė turi įkūnyti kūrybiškumą bei aistrą estetiškai aplinkai, tik tada jis turės ką pasiūlyti klientui, norinčiam atnaujinti, renovuoti ar nuo nulio įkurti savo svajonių būstą.
Mano darbuose vyraujantis stilius yra moderni klasika, vienu ar kitu atveju visuomet turinti bent minimalų secesinio laikmečio stiliaus užuominų.

Secesinio arba dar vadinamojo „art nouveau“ laikmečio floristiniai, animalistiniai bei mitologiniai raštai visuomet žavėjo mane savo spalvų turtingumu, neperkrautu puošnumu bei formų įvairove.
Savo kurtuose interjeruose visuomet bandau suderinti funkciją ir puošnumą, kliento norus ir galimybes taip, kad tiek mano pasirinktas kūrybos stilius, tiek kliento vizija visuomet sutaptu šimtu procentu. Tik tuomet  esu  visiškai tikra dėl sėkmingai atlikto savo projekto.

Tinklapis: www.menasgyventi.com


ramunas_masteika-71371ed6

Ramunas Masteika

Mes išspręsime Jūsų Interjero projektavimo, rekonstravimo, dekoravimo klausimus!

Interjero dizainerio mintys „Interjeras.lt“ portale:

 

Daugiau: www.kitapuse.com
UAB „Kitos pusės projektai”
Šv. Stepono g. 20-2, LT-01138 Vilnius


Ingrida_Zmejauskiene

Ingrida Zmejauskienė

UAB“Subtili erdvė“ architektės, dizainerės Ingridos darbai


 

rimantas_spokas_2014_low-ce36eb4f

Rimantas Špokas

Kuriu modernius interjerus, baldus ir šviestuvus. Didžiausią dėmesį skiriu projekto idėjai ir užsakovo lūkesčiams. Siekiu, kad mano kuriamas dizainas būtų funkcionalus ir sukurtų didesnę vertę daiktui, aplinkai ir, žinoma, – žmogui. Dizainas šiandien yra daugiau nei gražaus ,,kampelio”, daikto ar ženklo kūrimas. Tai yra judėjimas iš dabarties į ateitį, orientacija į svajones ir tikslus.

Publikacijos:


v-kandrataviciute_a-penkausko-foto-ea62c7f4

Vaida Kandratavičiūtė

Vaivos darbai

Publikacijos:

„Vaida Home Design”
www.vdesign.lt


alina_venskute

Alina Venskutė

Alinos darbai


elzbieta_skucikiene

Elžbieta Skunčikienė

Švelnūs ir šilti natūralaus audinio prisilietimai, židinio spragsėjimas, jauki šviesa sklindanti iš senovinio toršero… Taip gera grįžti į savo jaukius namus…
Jeigu pasiilgote  jaukumo ir norite susikurti gražų ir stilingą būstą, išlaikysiantį ilgalaikę vertę, dvelkiantį šiluma ir klasikos pojučiu, mielai Jums padėsiu..

Jei tik įsigijote naują būstą ir neturite idėjų kaip turėtų atrodyti naujieji Jūsų namai, padėsiu sukurti interjero koncepciją ir parinksiu stilistiką.

Taip pat parengiu baldų išdėstymo planus, elektros instaliacijos, santechnikos, pertvarų ir apšildymo planus, parenku būsto spalvinę gamą, grindų, sienų  ir lubų dangas. Projektuoju ir padedu įsigyti  baldus ir interjero detales, taip pat atlieku autorinę interjero įgyvendinimo priežiūrą.

Elžbietos darbai


Oksana Gut ir Artūras Akstinas

Oksana Gut ir Artūras Akstinas

Dizainerių darbai

Tinklapis: www.ogut.lt


Lina Urban

Lina Urban

architektė-interjero dizainerė „Kitos puses projektuose”